Salată de paste cu ton (Farfalle)

Salata de paste cu ton este ideală pentru zilele în care doriţi să vă bucuraţi de o salată consistentă  şi gustoasă.

Salată de paste cu ton (Farfalle)

Este potrivită pentru zilele festive, dar şi pentru o cină în familie, alături de un vin alb demisec.

Pentru pregătirea acestei salate avem nevoie să adăugăm pe lista de cumpărături următoarele ingrediente:

Mod de preparare Salata de paste cu ton

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. În apa în care vor fierbe nu uitaţi să puneţi şi un praf de sare. Aveţi grijă să nu le lăsaţi prea mult pe foc pentru că s-ar putea ca la final să fie prea moi.

Cât fierb pastele, scurgeţi boabele de porumb şi tonul. După ce au fiert, pastele se amestecă cu boabele de porumb şi tonul. Castraveciorii se taie în feliuțe şi se pun şi aceştia la salată.

La final se pune maioneză şi se amestecă. Dacă doriţi să obţineţi o salată mai uşoară, puteţi să înlocuiţi maioneza cu un iaurt mai gras. La fel de delicioasă o să fie şi dacă alegeţi să combinaţi pastele cu un sos de roşii.  Recunoaştem că suntem curioşi să ne spuneţi ce alegere aţi facut în final, şi cum aţi pregătit această salată cu ton. Pentru decor, vă recomandăm  să folosiți  câteva frunze de busuioc.

Asezonaţi cu sare şi piper, după gust, apoi puteți servi salata de paste cu ton.

Poftă bună!

Cele mai recente articole

Lasă un răspuns